Stap in de Wereld van de Chartervaart bij Bataviahaven, Lelystad!

Stap in de Wereld van de Chartervaart bij Bataviahaven, Lelystad!

Stap in de Wereld van de Chartervaart bij Bataviahaven, Lelystad! 

Altijd al gedroomd van een leven op het water? Of je nu een fervent zeilliefhebber bent, of iemand die op zoek is naar een frisse wind in je carrière, Zeilschip Bounty in Bataviahaven te Lelystad is dé plek om je reis te beginnen.
Van 10:00 tot 15:00 uur staan onze dekken open voor enthousiastelingen zoals jij! Ontdek hoe het is om van je hobby je werk te maken of kies voor een geheel nieuwe richting in de fascinerende wereld van de chartervaart. Leer de fijne kneepjes, van landtrossen gooien tot zeilen hijsen, en leg de basis voor een bloeiende carrière op het water.

Wat maakt een overstap naar de chartervaart zo uniek?
 • Snel Groeien: Binnen een seizoen kun je alle benodigde papieren behalen om je te kwalificeren als een gecertificeerd matroos.
 • Toekomstperspectief: Na je tijd in de chartervaart, met een glimmend stempel van 'matroos' in je dienstboekje, liggen de kansen voor het oprapen. De binnenvaart wacht op talent zoals jij, en biedt lucratieve kansen voor diegenen die hun sporen hebben verdiend.

Bekijk hier onze vacatures en mogelijkheden: https://zeilschipbounty.nl/werken-op-het-water

Ben je toe aan een avontuurlijke wending in je leven? Wil je je horizon verbreden en tegelijkertijd investeren in een waardevolle, toekomstbestendige carrière? Laat je dan verleiden door de charmes van Zeilschip Bounty en de belofte van de open zee.
Kom naar Bataviahaven, Lelystad en zet de eerste stap in een spannende nieuwe fase van je leven. Wij geloven dat iedereen het potentieel heeft om te schitteren op het water, en wij zijn hier om je op weg te helpen. Zie je snel aan boord! 

Adres: Bataviahaven Lelystad

Dag van de Binnenvaart is ZATERDAG 11 NOVEMBER 2023
Deze activiteit is goed te combineren met een bezoek aan  Zeekadetkorps Lelystad in de Bataviahaven.
en
Deze activiteit is goed te combineren met een rondleiding Houtribsluizen. LET OP AANMELDEN IS VERPLICHT.
en
Deze activiteit is goed te combineren met een bezoek aan Smedinghuis Rijkswaterstaat Lelystad. LET OP AANMELDEN IS VERPLICHT!
en
Deze activiteit is goed te combineren met een bezoek aan rondleiding Meldpost IJsselmeergebied. LET OP AANMELDEN IS VERPLICHT


Stap in de Wereld van de Chartervaart bij Bataviahaven, Lelystad!

Deze activiteit is vol

Aanmelden

 • Selecteer een moment:
 • 10:00 - 11:00
  vol
 • 11:00 - 12:00
  vol
 • 12:00 - 13:00
  vol
 • 13:00 - 14:00
  vol
 • Geselecteerd moment: